DesignSpark Electrical – Upgrade campagne naar SOLIDWORKS Electrical Schematics

DesignSprak Electrical To Solidworks Electrical

Wat is DesignSpark Electrical?

DesignSpark Electrical is een gratis database-ondersteund, elektrotechnische ontwerppakket met een geïntegreerde link naar de RS Components onderdelencatalogi.
Dit maakt het mogelijk om schakelschema’s en standaardrapporten te maken. De software wordt ongeveer 1.500 keer per maand gedownload en is vooral populair bij gebruikers die veel kleine projecten maken.

Gebruikt u DesignSpark Electrical?

DesignSpark had eerder al een unieke overeenkomst gesloten met een derde partij om het Electrical design package, DesignSpark Elecetrical (DSE), aan te bieden. Dit werd gratis aangeboden door DesignSpark met een optie om direct bij Trace Software extra functionaliteiten aan te schaffen.

De leverancier van deze software heeft de contractuele overeenkomst met DesignSpark en de levering van DSE opgezegd. Het gevolg was dat DesignSpark niet langer de rechten zou hebben om dit pakket aan te bieden.

De software is overgenomen door SolidWorks en DesignSpark is direct in gesprek gegaan om de continuïteit en ondersteuning te behouden.

SolidWorks was zeer ontvankelijk voor een gratis pakket en een upgrade-traject ter ondersteuning van het ontwikkelingstraject van engineers. SOLIDWORKS en DesignSpark hebben daarom geprobeerd het evenwicht tussen gratis en betaald versie te behouden, dat gratis gebruikers mogelijkheden biedt die vergelijkbaar zijn met elke andere gratis tool, met inachtneming van een aantal van de extra functies die traditioneel verwacht zouden worden in een betaalde tool.

In samenwerking met SolidWorks hebben we een aanbod samengesteld dat een gratis DesignSpark Electrical blijft bieden, naast een upgrade-traject naar betaalde SolidWorks-pakketten tegen een substantieel gereduceerde prijs. Beschikbaar voor alle bestaande DSE-gebruikers, is het proces om uw korting en aankoop bij SolidWorks te claimen eenvoudig.

ACERI | SOLIDWORKS

Zijpendaalseweg 8
6814 CK Arnhem

Tel. +31 (0)26 – 352 9533
E-mail: info@acerisolidworks.com

BTW nummer: NL854694717B01
KvK nummer: 62161857

Bank: NL45 ABNA 0524 0071 36
BIC code: ABNANL2A

OPENINGSTIJDEN

maandag    08:30 – 17:00 uur
dinsdag      08:30 – 17:00 uur
woensdag  08:30 – 17:00 uur
donderdag 08:30 – 17:00 uur
vrijdag        08:30 – 17:00 uur
zaterdag     Gesloten
zondag       Gesloten